Rekond/ batteridepå

 

ALL VERKSAMHET AVSLUTAS!  endast till salusidan kommer att uppdateras

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ENDAST SPECIALJOBB UTFÖRS FRÅN 1/10-2016 all annan rekond avslutas

 

 

 

 

 

 

REKONDPROFFS som är utbildade

Vill man ha en billig rekond som inte håller, så rekommenderar vi er att kontakta någon annan. För dig som fortfarande är intresserad och som vet skillnad på skit och pannkaka är välkommen att höra av dig till oss

 

Luktar det illa i din bil? Vi doftsanerar med den senaste tekniken.

OBS vi rekondar aldrig i fuktiga tvätthallar, utan i väl anpassade lokaler

 

1932856.jpg

Våra medarbetare är välutbildade. Vi är auktoriserade och har en stor kompetens och specialistkunskap, alla har sina specialområden för att vara bäst på det de gör. vi jobbar inte i fuktiga tvätthallar utan har väl anpassade lokaler för rekonden. Vi tvättar och rekondar aldrig samma dag, bilen måste få torka helt innan vi skyddar den. Det finns inga genvägar eller fusksätt att snabbt torka ett fordon, man får aldrig bygga in fukt under behandlingen, då skapar man problem. tänk på detta om ni blir erbjudna en "billig" rekond av polarn eller Ärliga Erlands bilservice, det kan bli en riktigt dyr affär för er.

När det gäller Lackförseglingar tänk på att Silver Seal Nano 2K tillhandahålls bara av Autosmart utvalda och välutbildade bilvårdsföretag. Och som har Autosmarts symbol på dörren. Detta säljs inte till privatpersoner och oseriösa företag, kopior finns på marknaden men håller inte samma höga kvalite´ 

p2080115.jpg

Att regelbundet se över sin bil, invändigt som utvändigt, lönar sig alltid. En väl omhändertagen bil är inte bara en fröjd för ögat utan också en finansiell investering; något som inte minst blir uppenbart den dagen det är dags att sälja. Även den tyska motortidningen Auto Bild bekräftar detta: "Regelbunden vård bibehåller bilens värde - och det innebär hårdvaluta när den ska säljas. En expert bedömde en testbil att vara värd ungefär 1000 euros (ca 9000 kr) mer efter en komplett genomgång."

 

Det första intrycket räknas uppenbarligen, så se till att gå den professionella vägen. Den enda vägen. Arbetet utföres

givetvis av utbildad personal, och med material som är godkänt för din bil.


prisexempel nedan på lackförsegling, ej invändig, Enda förseglingen som tex Volvo godkänner på nybilar. 


Ger ett mycket hållbart skydd av
bilens lack mot yttre påverkan
från trafikmiljö, nedfall och klimat.


 En behandling gör bilen betydligt lättare att tvätta och hålla ren då smutsen inte fastnar lika hårt som på en obehandlad yta. Du behöver inte slita med att vaxa och putsa längre.


Det blir helt enkelt roligare att tvätta bilen!Marknadens för närvarande
modernaste lackförsegling!

Silver Seal Nano 2K är en världsnyhet inom branschen, där Autosmart i ett långtidsprojekt med hjälp av egna och externa forskare utvecklat ett långtidsskydd för hårda ytor. Silver Seal Nano 2K är en 2-komponentsprodukt som innehåller Nanoteknik för att uppnå maximalt skyddsresultat och livslängd.

Silver Seal Nano 2K är utvecklad i vårt nordiska klimat och skyddar mycket bra mot UV-strålning, salt och kemikalieangrepp. Den kan användas på alla typer av lacker och innehåller vare sig silikon eller teflon.
 
Silver Seal NANO 2K PrislistaExkl. moms
Inkl. moms
Ny bil Max 1 mån / 100 mil
2 200:-
2 750:-
Beg. bil
3 120:-
3 900:-
Återbehandling
1 120:-
1 400:-


Vi rekommenderar återbehandling en gång om året. Syftet med återbehandling är att tillföra vad man slitit bort vid tvätt under året och för att hålla en jämn glans och skyddseffekt över tiden.

Silver Seal Nano 2K tillhandahålls bara av Autosmart utvalda och välutbildade bilvårdsföretag. Och som har Autosmarts symbol på dörren.


     

V

 
     
     
     

 

     
     

 

     
     

 

 
     

 

NYHET!  nu doftsanerar vi din bil, PRIS 900

 

Punktering. Eftersom vi har egen däckverkstad kan vi hjälpa dig direkt om du skulle få punktering, vi har de flesta däckstorlekar hemma och skiftar, balanserar, monterar, så du enkelt kan fortsätta din resa. Husvagnsdäck på fälg finns som regel på lager, då kan du snabbt fortsätta din resa och du behåller fälg och däck,

OBS! Bogsera aldrig en bil med automatlåda, växellådan tål inte detta.

 

 

 BATTERIDEPÅ

De vanligaste bilbatterierna har vi på

hyllan

Vi säljer kvalitetsbatterier till de flesta fordon, hörapparater datorer, kameror, mm, det som inte finns på hyllan får vi hem snabbt, Personbilar, MC, Entreprenad, Lastbilar, mm till konkurenskraftiga priser.

NU HAR VI BATTERIER TILL HÖRAPPARATER

BILLIGT,BILLIGT! BILLIGT!

Ring eller besök oss. tfn 0709-295565 


 

Fick du en 2a på bilprovningen

på matta lampglas, byt inte! 

klicka på länken nedan

http://www.classic.n.nu/nya-lampglas

 

 VINTERDÄCKSLAGEN! klicka här

Prislista däckarbeten

Vill du ha våra erbjudande skickade till dig,

fyll i din e-post här.

 

VI HAR F-SKATTESEDEL

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)